اخبار نت شبکه

رک 7 یونیت

رک 7 یونیت

رک 7 یونیت عمق 45 – رک 7u عمق 60

استفاده از رک در هر شبکه کامپیوتری امری مهم و ضروری تلقی میگردد.

شما میتوانید با یک جستجوی ساده در وب سایت گوگل ، تعداد و ویژگیهای رک دیواری را به صورت کامل اطلاعات آن را دریافت نمایید ، که ما نیز در این مقاله در همین راستا توضیحات تکمیلی را درج مینماییم.

در همین راستا و بنا به درخواست کاربران گرامی توضیحات تکمیل تری نسبت به رک های دیواری و بخصوص رک 7 یونیت که مصرف بالایی در شبکه های کامپیوتری دارد ارائه میگردد.

انواع رک دیواری

  • رک 4 یونیت

  • رک 6 یونیت

  • رک 7 یونیت

  • رک 9 یونیت

  • رک 12 یونیت

همانگونه که در بالا اشاره شده است 5 مدل رک دیواری در ابعاد مختلف بیشترین درخواست و مصرف را هنگام راه اندازی و یا ارتقای شبکه های معمولی را دارا میباشد.

رک 7 یونیت

ساختار رک دیواری

رک دیواری با توجه به نوع استفاده و تجهیزات مورد استفاده در آن ، همواره با کمترین هزینه تولید و با در نظر گرفتن بهترین کارایی ساخته و روانه بازار میگردد.

لازم به توضیح اینکه با توجه به مصرف بسیار زیاد رک 7 یونیت ، سعی ما بر این است که در توضیحات ادامه این مقاله بیشتر به این رک اشاره نماییم در صورتی که این توضیحات تمامی رک های دیواری را در بر میگیرد.

جنس بدنه رک دیواری 7 یونیت

رک دیواری همانگونه که از اسم آن مشخص است ،  اینکه برای استفاده معمولا بر روی دیواری نصب میگردد.

تولیدکنندگان رک دیواری با توجه به اینکه این رک باید بر روی دیوار نصب و استفاده شود ، در زمان تولید به نکته ای که هواره باید مد نظر قرار دهند اینکه وزن رک سنگین نشده و در هنگام استفاده ویا نصب رک ، سنگینی آن باعث بروز مشکلاتی نگردد.

پس تولیدکنندگان همواره جنس بدنه رک دیواری را معمولا سبکتر و با ضخامت کمتر نسبت به رک های ایستاده در نظر میگیرند، که دلایل این مورد را اشاره نموده و نیز برای تمامی کاربران قابل قبول میباشد.

رک 7 یونیت

ساختار و نوع ساخت ستونهای بدنه رک دیواری

در تولیدات سالهای قبل رک یواری ، توع ساخت ستونهای بدنه رک ها به صورت مجزا تولید و از داخل به واسطه جوشکاری و پیچ و مهره  های مخصور رک ، آنها را به هم متصل مینمودند .

اما در گذر زمان و ساخت ماشین آلات صنعتی جدیدتر، نوع و شکل و شمایل رک دیواری تغییراتی را به خود دیده و در این راستا و به مهمترین نکته ای که میتوان به آن اشاره نمود اینکه بدنه اصلی رک 7 یونیت دیواری به صورت یکپارچه برش داده شده و با جدیدترین دستگاههای خم ، ستونها و بدنه اولیه رک دیواری را به صورت کاملا یکپارچه و در قالبهای مختلف ، تولید و روانه بازار میکنند.

در ادامه ساخت ستونهای به هم پیوسته رک دیواری بدنه دو طرف رک  نیز  به مرور و ساخت ماشین آلات پیشرفته تر ، نیز ترقی نموده و با کمترین وزن زیباترین کارایی را به ارمغان می آورد.

بدنه دو طرف رک دیواری که در بیشتر رکها به صورت قفلی قرار میکیرد و قابل بازر و بسته شدن میباشد.

این امکان باز و بسته شدن بدنه رکها باعث میگردد که به راحتی و با  باز نمودن انها به داخل رک تسلط پیدا کرده و  امور مربوط به مدیریت داخل رک و سایر موارد هنگام راه اندازی را انجام داد.

بدنه دو طرف رکها با قفلهای کشویی بر روی ستونها قرار میگیرند و به راحتی و با فشردن شاسی مربوطه  بدنه رک باز و بسته میگردد.

بدنه پشت رک نیز به طور معمول به ستونها متصل شده و غیر قابل باز و بسته شدن میباشد و با درنظر گرفتن  اینکه رک باید بر روی دیوار قرار گیرد منفذهای مربوط به تهویه هوای داخل رک و نیز سوراخهای مربوط به مهار رک بر روی دیوار ، همواره با رعایت استانداردهای مشخص تولید و روانه بازار میگردد.

استقرار چهار ستون مجزا در داخل رک 7 یونیت نیز باعث میگردد تا به راحتی سینی مربوطه نصب و یا سایر متعلقات رک دیواری که با توجه به نیاز مصرف کننده امکان نصب و راه اندازی آنها بر روی رک امکان پذیر میگردد.

در ادامه اینکه بر روی سقف رک دیواری حداقل جایگاه یه فن باید پیشبینی شده باشد و در پاره ای از موارد مشاهده گردیده است که رکهای دیواری با قابلیت نصب دو عدد فن بر روی سقف رک دیواری وجود دارد، که علت آن نیز تهویه بهتر هوا و خنک نگهداشتن دمای داخل رک میباشد.

اطلاعات و مقالات مرتبط

رک 42 یونیت عمق 80 + فن

رک ایستاده

کیس کامپیوتر مسترتک مدل T200

رک و متعلقات رک

رک ایستاده Standing Rack  رک دیواری wall Rack

ساختار رک ایستاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *